Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

A légy

2008.10.08. 13:04 | Prophet | Szólj hozzá!

.. a légy, akiről azt hittem elveszett, most újra feltűnt. Legalábbis azt hiszem. Mintha pár kilót felszedett volna, és beszédesebb is, mint a legutolsó alkalommal. Nem tudom, hogy került ide le, bár néhány nappal ezelőtt már látni véltem. Mindenesetre megfogtam, és a szobábman - az újban - elengedtem. De tartok tőle, hogy ez már nem ugyan az. Ugyan ő, hogy pontosabb legyek. Megnézem még egyszer ott is. És ellövök pár képet ... nem kell tartani, hogy lelkem is elveszik. Ha meg igen, valaki befogja, aztán azt kezd vele, amit akar. Most pont jól megvagyok vele, de a iány se tűnne fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr41703196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: szoba légy
süti beállítások módosítása