Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Fatal accident

2009.03.02. 12:01 | Prophet | Szólj hozzá!

Le van zárva a 8-as főút! Úgy tűnik, a világ kezd kifordulni a sarkaiból: másfél kilóméter hosszan felrepedt a Föld, belehullot egy bádogbodé, és a szomszéd tehene is. A szakadék mellett menten elolvadt a hó, kénes gőzök csaptak fel, kitelepítették a környéket. Szerencsére Várpalota felől fúj a szél, ez kedvez az ottani katasztrófa túristáknak, kibontják a vitorlát, nézik a mélységet, ahogy fölötte köröznek: tátong, de egészen élő. Bűnös, hazug, magukról megfeledkezett emberek élik világuk. Föl se néznek, pedig az ég boltozata nem minden nap reped végig, még testvérek között se. A tűzoltóság, és a katasztrófavédelem dolgozik a probléma megoldásán, helikopterek hordják a földet meg a követ a környező hegyekből, buldózerek temetik az árkot. Nem jött el az idő, jobb ha nem is tudunk róla. Ezek a tektonikus mozgások mintha felgyorsulnának az utóbbi időben... el kell hagyni a bolygót? Babilon már lángol!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr50975117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: föld árok
süti beállítások módosítása