Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Vallási ötperc

2008.12.31. 20:13 | Prophet | 1 komment

Kortárs, amatőr dráma! Zseniális színészi alakítás, szárnyaló dialógusok! Hétköznapi problémák, mély érzelmek, közérthető formában! Mindez a jövő értelmiségének az előadásában! Találós kérdés madárinfluenzás kacsacombért: melyik nem buzi?

Elsőként Peti és a rongy élet: Kétségbeesés

  

 

Már régóta nem panaszkodom, látva mások problémáit, de Petiét elnézve azt gondolom síri csend üli majd meg a tájat... a becsületes fiú pedig még a bányában is dolgozott, mákteán élt, meg pálinkás kenyéren....

 Nagy kujon ez a Peti... úgy látszik meggyógyult, van neki csaja

 

 

..szegény lány. Hívhatna mondjuk, vigasztalnám... lehet, hogy Peti még mindig a másik csapatban játszik.

Folytatása következik

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr88850849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oedipa 2009.01.05. 17:44:47

Most nagyon haragszom. valamit megtört ez a hallgatás, remélem tudod. nem tudom, hova tűntél, de halálra kerestelek, és belefáradtam hogy nem tudlak elérni..
írj, ha, vagy inkább ne, ha. azért valamit szólhatnál.
Címkék: youtube humor vallás debrecen református kölcsey ferenc református tanítóképző
süti beállítások módosítása