Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Buzi-e vagy?

2008.07.06. 01:07 | Prophet | 2 komment

 

 

Szóval megvolt a Meleg Böszmeség napja is, izzó betonon, langyos, délutáni napsütésben. Ilyenkor esik jó a sör, a lángos meg a víz. Egyesek próbálták őket lehűteni, és ragaszkodtak az ősi mondáshoz: tüzet tűzzel. Alacsonyan száltak hát a molotov-koktélok (avagy Wass Albert-koktél, ez a sok ruszki faszság menjen Szibériába. Magyarok vagyunk, nem?). Ugyan a rendőrségi kamiont találták el, és nem kétlem, abban is sok a köcsög, de talán ez túlzás. Nem a káosz éber őreiről szólt ez a mai nap. Felszedni a díszkövet a Hősök terén? Az öntözőrendszerből csinálni tankcsapdát? Ezeket anya szülte? Vagy ki pénzeli a fejenkénti kőbányait? Nem kevés idióta agya aszott össze ma.

Szumma szummárum? Az majd elfér a végén. A karhatalom már előre felkészült - inkább ezt beszélném ki. A szólás meg véleményszabadság biztosítására, nem tehettek más, mint lakapcsolták, lekapcsoltatták -nekem is van egy piros telefon a táskámban, nekik is biztos  (rózsaszín) - a kuruc.info, a barikad.hu, a szentkoronaradio.com, a Jobbik és a Gárda szerverét is. Nehogy összeesküdjenek a cár, és a deviáns udvari bolondjai ellen.

The Show must go on! Undsoweiter. Én teljesen megértem őket. Még az  egyetemen kiosztott kérdőívbe is ilyeneket írtam! (Utálja-e a cigányokat? Miért, ki nem? Amúgy alapvetően toleránsnak érzem magam. Aki nem hiszi, azt fejberúgom). Turisztikai látványosság, országimázs építő esemény tanúi lehettünk. A Yellowstone nemzeti parkban van egy híres gejzír. Forró, mindent befröcsköl, amikor kitör. Ő az Öreg hűséges, 90 percenként erruptálódik (jeah), de van hogy ez változik 45 és 125 minutum között... sajnos fáradok, és attól tartok, valaki fogalmazásgátlót tett a teámba. Szóval az is kurva látványos, még webkamerája is van, sokan mennek megnézni, és valamennyire köze is van a buzikhoz, mert melegek (már megint a lejáratott szó felett siránkozok)egyrészt, másrészt ők is vissza-vissza térnek, rendszeresen, az évnek ebben a szakában. Hűségesek a főváros bikra jámbor népéhez. Hogy büszkén vállalhassák a másságukat. Ez eddig oké. Persze hülyén kezdődik az a mondat, hogy nekem nincs semmi bajom, velük, de... de mégis. Éljenek normális társadalmi életet. Mondjuk pont én mondom? Lophatnak táblát is, meg fetrenghetnek részegen a sövényben. A klubjaikban ismerkedhetnek is. Sokminden megengedhető egy bizonyos szintig -itt fagyott be a fájerfoksz. Talán jegelni próbálja a témát? Szóval nem nagyon érdekel, hogy kivel hálnak. Ha szeretik egymást.. csak egészség meg térerő legyen, igaz?

A gusztustalanság netovábbja viszont az, ami ilyenkor történik. Nem is kell leírni, tököm kivan az egésszel. Ez parádé, és nem valami fontos, eget rengető gondolat közvetítése. Mint amikor (a fáradt?) Rosa Parks leült a fehéreknek fenntartott helyre.  Ezután elkezdődött valami! Felvonultak a feketék, követelték az egyenlő bánásmódot, a szegregáció megszüntetését, satöbbi. Hisz többek között ők építették fel azt az országot, miután elhurcolták a családokat Afrikából (meg az írek, olaszok, stb. Európa)!

Ehelyett látni lehet, mi történik. Így várják el, hogy megértsék őket? Az elidegenítés eszközével élnek, nagyon brecht-i. És ki más állna mögöttük, mint az országot megmételyező SZDSZ. Ami mögött -és aki mögött (ebbe belegondolni is rossz)- az SZDSZ áll, az csak valami romlott, káros dolog lehet. Szabadosság, testvéreim. Én egyetértek a szabadságjogok gyakorlásával, azt hiszem nekem is hasonló mentalitásom van. Szabadelvű. Nem törődök bele a társadalom mesterségesen meghúzott határainak változtathatatlanságába. Nem non-konformista vagyok, mert az is egyfajta konformizmus, és egységes kép. Megvan a saját álláspontom, és ez sokban különbözik a hétköznapi emberekétől. De nem az abberrációkat éltetem. Mondjuk nem fordulnék el, ha két nő (szép nő) szeretné egymást, de ez azért van, mert egy soviniszta fasz vagyok, aki tárgyként -nem állatként, hanem tárgyként! Mily sértő.. - a nőket. :-P

Szóval van egy kipontozott határ, egy demarkációs vonal (nem csak nekik, a többi felvonulónak is). Addig sokminden vállalható, még ha nem is értek egyet vele: szeresse az azonos neműt, a saját otthonában öltözzön bugyi rózsaszínbe... hordjon hosszú hajat, meg pirszínget. Esetleg vegye el a kecskéjét. Csak ne legyek tőle rosszul. Otthon próbálják ki! Ez a sok provokáló fasz meg megérdemli, ha rohadt hallevet kap a nyakába (nem jut eszembe a római neve.. ezt itták.. a nyelvemen van... csökkentett üzemmód, hiába. De megvan!!). Garum, ugyebár.. (Apicius, ha ezt látnád!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6555311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruszkibaka · http://ruszkibaka.blog.hu 2008.07.06. 08:59:12

tőled lehet csak igazán korán reggel hányni.tele vagy intoleranciával.gyülölködsz..és csodálkozol,hogy a magadfajta miatt felbátorodnak a fasiszták..nem csoda,hiszen te is az vagy..minek a jobbosoknak internet?ti mindíg is a múltban éltetek...visszasírjátok a lovasszekereket..darurtollat..ellenségei vagytok a haladásnak..megmérgezitek a közéletet....viszályt szíttok..gyülölködést.szégyent hozva ezzel az országra...nézd meg,hogy londonban hogy ünnepeltek..és meglátod a különbséget..ja,hogy ott a fajtádat börtönbe zárják..az csak egy dolog...

Prophet 2008.07.06. 12:40:10

Gyűlölködöm? Még hogy én. Olvasd végig talán újra. Miről is szólt a bejegyzés? Arról szólt, kedves, hogy egy bizonyos mértékig tolerálom a tőlem különböző embereket. Így a buzikat is. A szomszédomban is élhetnek, satöbbi. Nem akarom őket a Dunába lövetni, karóba húzni, ilyenek. A bajom azokkal van, akik úgy vállalják az ún. másságukat, úgy harcolnak az egyenlőségért, hogy majdhogynem egymást dugják az Andrássy úton. Talán a legtöbb emberben megvan egy.. lássuk.. morális önszabályzozó. Ezt Te hol látod? Szándékosan miért kell provokálni a többséget? Rádásul ennyire visszatetsző módon?

És hogy gyűlölködöm... bevallom, vannak bennem erre utaló jelek. De ez talán túlzás. Felháborodásnak lehetne nevezni. A gyűlölködés az ez: "magadfajta", "jobbosok", "ti mindig is...". Honnan veszed, hogy lovasszekéren akarok járni? Meg darutoll? Ugyan már, kérlek. Ez alighanem a legnagyobb hülyeség mind közül. Még csak utalás sincs erről.. nem írtam a régi szép időkről sem. Akkor? Ezeket honnan veszed? Aki szerinted jobboldali, az ilyen? Akkor nem nekem kéne a toleranciáról tanulni. És nem Londonban zárnának börtönbe a véleményemért, hanem Kínában. Mert még szabadon kinyílváníthatom. Ebbe persze nem fér bele a gyújtogatás, de talán ezt is elfelejtetted elolvasni... szóval fuss neki mégegyszer!
Címkék: vélemény gondolatok diktatúra felvonulás buzik
süti beállítások módosítása