Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

A sikeres férfi

2008.06.29. 01:18 | Prophet | 2 komment

Annyi minden szarral kell még megküzdenem
egy tucat csörgösipkás lidérc horkol mellettem.
Választok egyet. Melyik tetszen?
Melyik legyen, a partnerem?

Nokia, Samsung, Sony? Aztán, ahogy Mohamednek (legyen áldott), nekem is megjelent egy angyal. Mi a titok? Amit csak nekem súgott meg, de én megszegem a fogadalmam, és elmondok? Jöjj, és láss!


Most már tudom, miért nem vagyok sikeres.. öreg hiba! Áldom a nagy gépet, hogy gondoskodik Rólam, szegény fogaskerékről. Hisz miért ne akarnék sikeres lenni? Más is erre vágyik! Nekem ugyan felfordult a gyomrom, pedig nem érzékeny: talán irigykedem azokra, akik autós kihangosítóval járnak. Pedig ez a fokmérő! Más kellék nem is kell. Jó ha meghallja mindenki. Szóval, fogyassz te barom! Legyél boldog. Vagy ha nem éred el a vágyaid, és ködbe vesznek az álmaid, akkor keserítsd meg a szomszédod életét: legyen ő boldogtalan. Relatív az egész. Máris jobban élünk. Máris szeretjük a varázsdobozt. Kell még más egy sekélyes élethez?  Siker, sperma napfény, csillogás. De egy eldugott kis odúban valójában tudjuk az igazságot. Mindenki tudja: végül megvénül minden. Élvezzük a napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr31544051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marton András 2008.07.02. 20:47:09

Hello érdekelne hogy az alul lévő kép, amin a kézből "kihullik" a homok, hogy annak mi a neve? Előre is köszi

Prophet 2008.07.02. 20:55:16

A kép címe Carpe Diem, egy francia festő műve, Nanoo G néven fut. Rákerestem a neten, tedd Te is azt, aztán ha érdekel, részleteket is megtudhatsz róla!
Címkék: hirdetés léthazugság sikeres férfi
süti beállítások módosítása