Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Nyílván tartanak tőled

2008.05.29. 11:40 | Prophet | Szólj hozzá!

Híreket beemelni lehet, ezért működünk...



Ezek után jobb ha felveszem én is tesóm piros pólóját... esetleg az én (hangsúlyozottan) barack színű, de sokat kritizált darabomat. Miket hallhatnak? Mit mondok bele a telefonba? Azért arra figyelek, hogy a kenderültetvényről ne tudjanak, még véletlenül se szerezzenek tudomást a félkatonai szervezetünkről. Az embercsempészetet is úgy intézzük, hogy a postaládák alján helyezünk el üzenetet egymásnak. Külön kis fakkokba. Meg ezzel már kezdek is leállni, morálisan ingoványos. Inkább helyette a prostitúció az, ami érdekelni kezdett, persze a konkurencia nem nézte jó szemmel áldásos tevékenységünket, de aztán megeresztettem egy telefont, hogy Gatto nem hagy békében élni, félnek tőle a lányok, kurvaszámba veszi őket... el is vitték, bár nem Csajkával, de úgy, hogy öröm volt nézni. Majdnem sikerült meglógnia, mert előbb küldték ki a vádiratot, minthogy megvádolták volna... de kicsit lassú a srác. Ha a lebukás szélén állok, remélem majd a Magyar Posta elintézi, hogy előre tudjak a dolgokról, és majd kiszökhetek Mexikóba, vagy Argentínába, ahol a náci háborús bűnös haverok élnek (G. Bush és Ehud Olmert mostanában elfoglaltak, rádásul ők igazi nagy halak, meg se merném szólítani őket). De Ausztrália sem semmi ország, ott is van kapcsolat. Szerintem Új-Zélandra megyek, esetleg összedobok valami viskót Tasmánián, és az erszényes ördögök megmentésére teszem fel az életem. Ki tart velem? Olyan cukik... belülről eszik meg az áldozatot! Egyébként vannak koalák, meg kacsacsőrű emlősök is... azt nem tudom, hogy a kőmacska ott is elterjedt-e, de hóvarjút már láttak a magashegységekben. Ez pedig feltételezi a macska elterjedését is, hisz a legfőbb tápláléka a kőmacska-kölyök. Ugyanakkor a trió harmadik tagjára, a kurvanyestre nem utal semmi nyom, pedig ő a kőtojásokat veszélyezteti.

Amitől viszont nagyon tartanom kell az az, hogy MSN-en olykor megbolondulok, és felfedem a lelkem titkait. Ezek meg megismernek, Nomen est omen, meg tudnak fogni majdnem mindent! Csapdába csalni, az megy! Hajaj... Talán még az a szerencse, hogy legtöbbet hallgatok, és csak tanácsot próbálok adni, de talán pont ez a beugrató része a dolognak, hogy én is megnyilatkozzak, és akkor rámsütik a kireksztő, hetero, nacionalista, gondolatbűnöző címkéket. Van hely bőven, köszönöm a bókot! De előtte kérnék valami helyi érzéstelenítést! Lehet, hogy egy Whisky is megtenné, de egy.... és most rábasztak a megfigyelő tisztek, mert nem fejeztem be! Nem tudják mire vágyok! Hűha, netán valami kábítószer? Gyógyszer lenne a titka? Vagy emberi embriókat fogyaszt? Hisz az másnál sem működött! Szűz lányok vérét issza ( még Báthory Erzsébetnél is torkosabban) netán? No nem, a zsidó közösség tiltakozna, övék monopólium (sátáni kacaj)! Bocs srácok, nem mondhatom el!

Akkor van probléma, ha pl bepoloskázzák a gyakran látogatott helyeket. Sörpince, háztető, vagy a veszprémi utca. Nem is adok ötletet. De ha már itt tartunk, a legnagyobb titkokat általában a Halál-völgyében, meg a szennyvízcsatornában szoktam felfedni! Csak oda ne tegyenek lehallgató berendezést. Meg a miskolci/ózdi/zámolyi cigánytelepen... azt nem kéne!

A lényeg, hogy hiába vagy paranoiás, előbb utóbb megtalálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr73493202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gondolatok lehallgatás titkok titok nyílván tartás
süti beállítások módosítása