Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Eladó a világ...

2008.07.05. 03:20 | Prophet | 2 komment

..és benne minden férfi és nő!

Akarok magamnak venni egy újabb karkötőt (vagy nyakláncot). Most egy fagolyókból álló gyöngysorban gondolkodom, látni ilyet sok helyen, nekem bejönnek a természetes anyagok (nem mintha az arany nem lenne az, de úgy érzem nem az én stílusom). Szóval színes kis golyócskák, füzérbe összedolgozva. Hogy képet kapjunk, gondoljunk pl egy imafüzérre, azok közül is a moszlimokéra. Tetszik a kidolgozása, a színei, összességében szép. Értékelem a belé fektetett energiát. Az egy gond vele, hogy nehéz hozzájutni és lehet, hogy nem néznék jó szemmel. Mégis, valami hasonlóra gondoltam. Nem is muszáj imafüzérnek lennie.

Aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve felnéztem a vaterára, hisz ott minden van. Tényleg. Majdnem lefordultam a székről, amikor megtaláltam ezt. Zsidó kipa (másmilyen kipa van?), Linda - Tamás bevéséssel, használtan eladó. És csak 2300 forint!  A hülyének is megéri! Lehet, hogy licitálok rá, már csak a hecc kedvéért. Vagy inkább az újat vegyem? Árulnak azt is. És az csak 2000 pénz. Ezek a furmányos zsidók! Tényleg mindenből pénzt csinálnak. Ha kell eladják a kipájuk.. kész... ha egy ilyenbe beállítanék az egyetemre! Mit nekem iPhone!

 A búcsúcédulákat azért hiányolom. Lehet, hogy be kéne tömni ezt a rést, és nekiállni az árusításnak? Hmm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr43554163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konok · http://konoksagok.freeblog.hu 2008.10.07. 21:40:26

Ez a kipa egy esküvő alkalmára készült, ott osztogatták. Még hozzá az egyik fiatal rabbi esküvőjén, tehát azon kívül hogy egy kipa van azért valami többlet is benne. (mondjuk nekem nem kellene)

Prophet 2008.10.07. 22:04:19

Többlet, de mégis eladó? Ez kábé olyan, mintha egy menyasszony a fátylát bocsátaná áruba... szóval talán mégse jelent annyit.
Címkék: zsidó vatera kipa
süti beállítások módosítása