Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Recept

2008.05.27. 13:34 | Prophet | 1 komment

És látá az úr, hogy ez jó... én is így voltam valamikor hajnalban, csak épp azt láttam, hogy ez így rossz. Tehát meg kell jegyezni, később fel lehet használni! És valóban. Reggelre kelve megfejtettem a titkát. Mire is lehetne használni, ha nem másra, mint lógásra... De ne vágjunk az elébek dolgába!

Nem kell hozzá komoly előképzettség, elég ha üres hassal indulunk neki az éjszakának. Ha szeretjük az egzotikus dolgokat, egy kis rosszkedvvel is megbolondíthatjuk, ki-ki ízlése szerint. De ezután ne sajnáljuk a hozzávalókat! Legjobb persze, ha előtte már feltérképeztük, mit szeretünk. És mennyit tudunk fogyasztani. Nos, ebben a minőségben nem ajánlatos azzal kísérletezni, fele is elég lesz mondjuk sörből, vagy röviditalból, pálinkából, stb... vegyünk tehát 4 sört, adjuk hozzá az üres gyomorhoz. Fűszerezzük válogatott tévképzetekkel. Adagolás közben kipróbálhatunk új dolgokat is, bukfencezhetünk a fűben, ha még soha nem tettük, lövöldözhetünk légpuskával az éjjeli baglyokra, vagy járhatunk halogén izzóval a sétálóutcán, magunk köré gyűjtve, és megsütve a pillangókat. Igen, az olyan pilléket. Részemről a szivart ajánlom, ehhez nem volt szerencsém. Persze az első után, a másodiknál már nem mondhatjuk, hogy nincs hozzá gyomrom. Mert ha egyszer belekóstoltál, ésatöbbi. Vagyis lehet, hogy azelőtt csak passzív dohányos voltál, már az is megedzett, a legelső szivar viszont tovább acélozott, nem lehet sírni-ríni. Ezzel még nincs kész a koktél, mert ekkor még lehet, hogy menekülőre fogjuk a dolgot. Fontos, hogy ezek után fogyasszunk valami egészségtelent.. nem reklámozunk, de illik fogyasztani. Ételre gondolok természetesen. Oldja a gyomorban a feszültséget.. annyira, hogy nem sokra rá kirohanjanak, és együtt, barátokként intézzenek támadást a gaz környezet ellen, és vizuálisan szennyezzék az amúgy is rejtegetnivaló állapotokat.

És íme, kész a mestermű. Másnap, vagy még aznap lehet mondani édesapának, édesanyának, nagyinak: Drága szülőm, életem adója (hmm), az éjjel rosszul éreztem magam! Most sem vagyok túl jól! Ne kelljen ma iskolába mennem! Mire a szülő: Ó, rendben van fiam/lányom, maradj itthon, és pihenj! Ne feledjétek, mit mond a Biblia! Tiszteld Apádat és anyádat!

Szóval gyerekek, nem felejteni! Írjátok fel egy cetlire. Ha nem vagytok olyan türelmesek, javaslom igyatok valami olcsó (300-350 forintos) árfekvésű szőlőlevet, lehetőleg legyen savanyú, és meleg is. Az íze ha rossz, annál jobb. Ez is garantáltan megteszi a hatását! Aztán nem pocsolni, mert fizettetek érte!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8490111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: alkohol recept felmentés
süti beállítások módosítása