Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Viharon túl, szélcsenden innen...

2008.04.18. 20:44 | Prophet | 2 komment

Lassan elérkezik a nagy nap. Nem a Messiás szál alá, és nem is a Második Eljövetelre várok. Pedig az aszkézisemet még egy ciszterci szerzetes is megirigyelné, hát még egy parizelus. Quimby, április 26-án a Moziban! És megvan a jegyem! Jepp. Hónapok teltek el a várakozással, közben kaptam egy kis pótlékot, de végül megnyugodhatok. És utánna héten, no mi lesz a Pannóniafeszten? Quimby! Az egyik legkedvencebb zenekar.



Halljunk is valamit, van elég anyag a youtube-on (tecső). Igazítsuk mondjuk a hangulathoz?
Akárhonnan nézzük, ez már művészi.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr81432001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2008.04.20. 12:32:36

Hát én már nem vagyok egy mai csirke de annyira tetszik a Quimby.A zenéje is és a szövege is.
Le is döbbentem hogy hány évesek!
Tudod hol fedeztem (fedezhettem ) fel?
Siófokon a Beach-en volt koncertjük.Kiválóak!

Prophet 2008.04.20. 14:35:48

Helló!

Én többedszeri hallgatás utánjutottam el oda, ahol ma állok. Elsőre nem is igazán tetszett. Azóta már csak mosolygok ezen. Ha tetszik a zenekar, esetleg keress rá a Braindogs formációra is, Kiss Tibi, és Livius és játszik benne. Ha ez nem lenne elég, Hiperkarmából is (bár már oszlottak), és a Lajtán túlról is Raskolnikov, Ian Siegel. Tom Waits dalait játszák, meglehetősen jól.
Címkék: zene quimby expresszó pannónia fesztivál
süti beállítások módosítása