Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

A hibásak pedig....

2008.10.25. 19:32 | Prophet | Szólj hozzá!

...a zsidók! Megintcsak.. ha nem feszítik meg Jézus Krisztust, nem váltott volna meg minket a bűneink alól! Akkor már rég elsöpört volna a tisztítótűz! Rohadékok. Most mihez lehet kezdeni ezzel a 6 milliárd emberrel? Nagy felelőtlenség volt! Tudták előre netán? Mert, ha leüljük a büntetést, utánna már tiszta lappal indulunk. Elvitte helyettünk Ő a balhét, mi ármánykodunk tovább. A világ pedig aljasul! Jól kiszámították ezt előre, a fene vinné el... lehet, hogy Jézus is benne volt. A Gonosz Isten fia, végül is! Talán az elmúlt 2000 év egy vicc felvezetője! A csattanó pedig még várat magára... mi is lehetne? Világméretű járvány? Tornádó, földrengés? Nem... ezek túlságosan hétköznapiak. Inkább olyanra kell számítani, hogy a feszületektől, oltárképektől mondjuk ólom mérgezést kapnak a hívők, és ebbe halnak bele! Azon nevetnék! A desznyóhús ára meg - miután nem lenne rá kereslet - mélyrepülésbe menne át: annyira olcsó lesz majd, hogy még a hülyéknek, és az izraelita vallásúaknak is megérné. Csak az ő génjeik nem bírnák, ezek ebbe halnának bele. Az erős akaratú moszlimok pedig az ősellenség hiányában az unalomba szürkülnek! Így megvalósulna a világbéke, az ezt hiretők pedig végre nyugodtan megvilágosodhatnak... ilyesmire kell számítani. Fekete humor.. imádom az élet poénjait.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr35731467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: vicc vallás isten előítéletek
süti beállítások módosítása