Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

A nyúl(gyilkos)on túl

2008.07.09. 17:25 | Prophet | Szólj hozzá!

Egy ősi gonosz ébredt fel valahol Észak-Rajna és Vesztfália erdeiben. Sötétség kúszott vissza a világba. Szóbeszéd járta egy homályról, az emberek névtelen félelemről suttogtak. A szíveket rettegés töltötte el, a fák nem hoztak virágot, a madarak nem énekeltek többé. Kísérteties csönd telepedett a tájra, a nappal végtelen éjszakába fordult át.

Az ismeretlen fenyegetés fokról fokra öltött testet. Lassanként minden zugba beférkőzött, és ott elhintette a viszály magvait. Az könnyedén szárba szökkent, a táptalaj megfelelő volt. Indulatok trágyázták: szomszédok, testvérek fordultak egymás ellen, régi sérelmek újultak ki, a bizalom helyét átvette a gyanú, a kilátástalanság. A szeretet megsebzett teste valahol a pusztában a ragadozók eledelévé vált...

Aztán, ahogy az a mesében is lenni szokott, egy hős érkezett az Óperencián túlról. Fehér lovon, kivont karddal, a paták csak úgy hányták a szikrát. Így vágtatott végig a szentimentalitás országútján, ezer csodát látott, de Dortmund-Witteni rémre még ő sem volt felkészülve. Épp ezért, miután összehaknizott a Dubai útjára egy kocsideréknyi pénzt, arrébb is állt, magával vitte Jézus Krisztus, Buddha, és Mohamed üzenetét is: life sucks.

Nincs hát legény a gáton? Aki szembeszálljon ezzel a groteszk szörnyeteggel? Az önostorozó körmenetek ideje lejárt. Más eszközzel kell véget vetni az ármánynak. Az ember végső elkeseredésében olyan eszközökhöz folyamodhat, amire nincs racionális magyarázat: ezotéria, Isten, és végül... végül az utolsó lépés: a rendőrség. Ez a megfoghatatlan, transzcendentális erő, vagy tényező, amiről tudjuk, hogy van, működés közben alig látjuk. Gyakrabban könnyezik a fatimei szűzanya, mint ahányszor ők eredményesek. Így inkább betérünk egy templomba, megvitatjuk a papunkkal vagy rabbival a gondjainkat, mert ők annyira nem elutasítóak (és nem is vernek/erőszakolnak meg, vagy elenyésző mértékben).

Annyira komolyan vették a feladatot, hogy speciális nyomozócsoportot hoztak létre. Vizsgálták a körülményeket, méréseket végeztek, szakembereket vontak be, valamint konzultáltak a south parki kollégáikkal, akik eredményesen folytattak le nyomozást a Csirkebaszó néven elhíresült ügyben.

Eddig nem jutottak túl messzire: megállapítást nyert, hogy a paranormális jelenségek tavaly nyáron kezdődtek. Az ismeretlen áldozatai egytől egyig házinyulak, valószínű sorozatgyilkosról beszélünk, hisz már harminc példánnyal végzett. Az elkövetés módja bestiális, az állatok fejét valamilyen éles szerszámmal leválasztja a testükről, a vérüket kicsorgatja egy edénybe, majd a torzót hátrahagyja, és a vérrel és a fejjel távozik. Az indítékot homály fedi, de egyes feltételezések szerint sátánista szertartásokra használják a vért, illetve a koponyákat. Más tudósok azt állítják, hogy földönkívüli kísérletek eredményeit láthatjuk. Űrjárművek leszállóhelyét ugyan nem találták meg, de felségjelzés és motorhang nélküli fekete traktorok tűntek fel a gabonamezők fölött, ami nem zárja ki, hogy a német kormány álcázott kísérletei zajlanak a térségben.

Jogos a félelem, meg a nyomozás! Ugyanis mi van akkor, ha áttér az emberekre az elkövető? Vagy elkövetők.. mondjuk UFO-kra nem tudom vonatkozik-e nemzetközi jog. Vagy ha az űrállomáson ölök meg valakit... Hm.. Szóval a nyomozók eddig 300 személyt hallgattak ki, s gondosan megvizsgálták a tetemeket abban a reményben, hogy a tettes DNS-maradványaira lelnek, ennek ellenére a rendőrségnek mindmáig fogalma sincs, ki lehet az elkövető.

Nem találjátok meg soha! Az pszichológiai (lélektan I) tapasztalataim szerint az elkövető valami gyermekkori trauma hatására kezdte gyilkolni a nyulakat, talán épp a Gyalog Galopp vérnyula (Caerbannog) tehető ezért felelőssé.. vagy a Húsvéti, aki egy alkalommal nem épp szalonképes ajándékot hagyott maga után a fűben. Esetleg az anyját egy elszabadult nyúlcsorda tette nyomorékká, miközben Afrikában szafariztak (leesett a szikláról, és agyontaposták). Meglehet, hogy szexuális indíttatású, valami elfolytott perverzió uralja tetteit. Ennek ellenére behatolásra utaló nyomokat nem találtak a tetemeken.

Egy másik rejtély, hogy honnan szerzi az elkövető az információkat: a ketrecek rejtve vannak, eldugva a házak mögé. Így feltételezhető, hogy a Nyúlfelmetsző mielőtt gyilkolni indul, átböngészi a környék műholdas képeit (Google Earth 4 president), és onnan merít ötletet: a csúcstechnológia lehetővé teszi számára, hogy bepillantson mások kertjeibe, kilesse mikor vannak otthon az áldozatok, mikor egyedül. Aztán pedig felöti az álruháját, kioson éjszaka, a pengéjén  (TeleShoppos) - vagy a csészealj fém borításán - megcsillan a telihold fénye...

Az ügy lezárultáig a Kockásfülű nyulat mindenesetre védőőrizetbe heylezték, mivel több életveszélyes fenyegetést is kapott. Aki bármit tud az esetről, az jelezze itt, vagy a legközelebbi rendőrségen!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr14560584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nyúl rendőrség németország gyilkosság dráma böszmeség gonosz
süti beállítások módosítása