Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Napi mélypont

2008.01.25. 15:33 | Prophet | 2 komment

Felelőtlenül szörfölök az információs szupersztrádán. Olyan dolgokba is beleakadok, amikbe nem kéne. Történt, hogy a somogy megyei Gadácson különös kegyetlenséggel meggyilkoltak egy biztonsági őrt, a koponyáját bezúzták, 16 késszúrással végeztek vele, majd benzinnel lelocsolták, és felgyújtották a munkanélküli elkövetők. 2 traktorért. Meglepődik az ember, hogy munkanélküli fiatalemberként említik őket? Nem, tudja, mit jelent. De azért ez a tudás és a tények között lehet eltérés, azzal a céllal láttam neki a keresésnek, hogy kiderüljön, vajh nemcigányok, vagy esetleg fehérbőrűek voltak az elkövetők. Tehát előkerült a google, beírtam a kulcsszavakat, és néztem. Kaptam egy tucat linket, egyiket felelőtlenül megnyitottam. Talán sokkot kaphattam, hogy még most sem térek magamhoz. Napi bulvárhíreink következnek:



  • Robbie Williams isten fiával barátkozik.

Volt már rá példa. Bár még nem beszéltem vele, és még SMS-t sem küldött, nem tudom, vajon komoly-e a híre. Szóval ez az istenfia nem az egyesek által Jézus Krisztusnak tartott, Megváltó, Messiás, Királyok Királya néven ismer közszereplő, hanem egy volt focista. Maradona volt isten keze, akkor vajon ez a "barát" milyen rokoni kapcsolatot ápol vele? Azonkívűl az isteni sarj meg van győződve, hogy álruhás jüllők irányítják a világot. Így már minden érthető.


Végre. Ennek kiváltképp örülünk. Bár Keleti Györgyi nem tudom mióta sztár, meg bombázó, és valahogy nem tölt el aggodalommal, hogy vajon visszanyeri-e az eredieti formáját az orra.

A Romantic együttes egykori énekesnőjét (?). Úgy tűnt minden rendben, az első szerelem már csak ilyen rózsaszín, nem vette észre, hogy a szerelmese már más leánynak csapja a szelet. Kérdés, vajon lesz-e vérbosszú, illetve hány embert állítanak majd elő. Apropó, hány napig tartott a kapcsolat. A megfejtők között kisorsolunk egy Győzike által dedikált (!) Romantic CD-t.

  • Mi történt? Schobert Norbi esete egy homoszexuális fiúval!

Nem, nem. Norbi nem más. De nemcsak a testi terhektől, a lelkiektől is megszabadítja az embert. Meg a pénztárcát is megkönnyíti, de ugye áldozni kell a siker oltárán. Egy kövér heteróból modell alkatú homót is csak ő tud konvertálni. De persze csak a csomagolás változott.

És mikor megy?

Egyszer csak sikerül! Hajrá Britney!

Nincs hideg a felvonuláshoz?

  • Győzike és Bea válás helyett szépítkezik Gyulán

Állítólag kolbászba töltötték Beát!. Győzi hevesen ellenezte, de aztán megérkezett a forgatócsoport, így már semmi sem álhatta útját a kapcsolatépítés új szintjének. A kolbászt később a stáb jóízűen elfogyasztotta, Győzi pedig kijelentette, hogy még sosem volt ilyen közel a nejéhez, kapcsolatuk teljesen belsőségessé vált.

Nohát! Mutál a hangja, és nő a szakálla? Vagy megvolt az első titkos légyottja a gőzben?


Erre elsőre azt gondoltam, hogy azt a büdös kurva mindenségit, ez ki a faszt érdekel? Hát bazmeg, kapjatok észbe már parasztok! De aztán átgondoltam, hogy ez a vulgaritás vajon nem túlzás-e, nem sért-e egyeseket. Aztán rájöttem, hogy abszolút nem érdekel. Mindenkinek meg van engedve, hogy hülye legyen, még szavazati jogot is kapnak. Akkor nehogy már én ne nyílvánítsak véleményt. Arra a kérdésre viszont nem tudtam válaszolni, hogy ennél van-e lejebb...

Persze, persze, el kell vonatkoztatni, meg menekülni a világból, fájdalom, szenvedés, szegénység, ajaj, nagy a baj. De hogy az milyen mentális diszfunkcióban szenved, aki ebben érzi magát kiteljesedve? Hogy megvesz 5-6 Storymagazint, Blikket, VIP-et, meg mittomén mit, de mondjuk másra már nem jut pénze... én vagyok őrült, vagy mindenki más?

Most futott be, szerkesztés közben: A No Thanx súrolja a vakmerőség határát! Nézzétek meg, ha meritek! Már nem is merek mit mondani erre.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr92311350

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: tanzanite rings ebay 2017.10.29. 07:04:20

Széljegyzet a mindenkit foglalkoztató ciprusi eseményekhez - tucano

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophet 2008.02.03. 23:46:12

Ez egy érzékletes szimbólum!
Címkék: győzike bulvár mocsok böszmeség celebek mélypont no thx mákr
süti beállítások módosítása