Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Dübörgünk

2008.01.17. 14:20 | Prophet | 1 komment

Jubilálunk, azaz kicsit elkésve. De ilyenek vagyunk Majdnem egy hónaposak vagyunk! Vagyok. 14-én volt a forduló. Elfelejtettem. Van ilyen. Viszont aminek jobban örülök annál is, hogy egy hónap után is tartom az alacsony színvonalat, hogy látogatnak is! És kommentelnek (hozzászólnak) ezek a kedves látogatók! Bátorítom őket. Csak így tovább. A visszajelzés fontos! Viszont úgy érzem, ki is kéne őket szolgálni. Már régóta tervezem (kb 5 napja) a napi bejegyzést, egy összegzést a nap végén, reagálást a napi eseményekre. A héten úgy gondolom már csak heti összefoglaló lesz, bár olyan magaslabdák röpködtek, amiket nem lehetett kihagyni. Mostantól más lesz. Eskü! Már van is téma a következő bejegyzésemhez!

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr15300876

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.depositoserafim.com.br 2018.07.09. 04:50:38

10 tipp: Mit nem érdemes örökölni? - MedIQ

Trackback: Echale un vistazo 2017.10.13. 09:13:37

Sós rudak. - Bátor nyúl konyhája

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: köszönet jubileum látogatók
süti beállítások módosítása