Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

A magyarok nyilaitól ments meg uram minket...

2007.12.21. 14:11 | Prophet | 2 komment

A nemzetközi helyzet fokozódik,  hát még a házáji! Végre nekünk is van felszabadító hadseregünk, nem kell irigykedve az IRA-ra, vagy Arafat Mártírjaira olya fájón tekintenünk. Tán még a messzi keleten, Bin Laden apó is elismerően biccent vizipipázgatás (és ármánykodás) közben, amikor a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg tetteiről hall. 100%-ig magyar. Avagy mégsem?

Új jövevény tűnt fel a szürreális magyar színpadon: kezdetben vala ugyanis egy Vörös Hadsereg Frakció, ami nem a mi borjunk, de hallatott magáról '91-ben:
december 23-án a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton robbantottak fel egy Fiat Tipót, az akkori célpont a kivándorló orosz zsidók voltak, és bár a céljukat nem érték el (a busz utasai "csupán" könnyebb sérüléseket szenvedtek), mégis fontos fejezetet szentelhetnénk nekik a hazai "terror" történetében. Talán egyedüli eset, a későbbiek indító okai megkérdőjelezhetőek. Merthogy mit kéne még megemlítenünk? Robbantásokat a 98-as időszakban, csőbombák, az FKGP székháza elleni merénylet, Fenyő gyilkosság, és a további alvilági leszámolások. Tulajdonképpen szummázhatjuk: maffiaügyek, és megfélelmítés. Aztán 4 évig csönd volt, a privatizáció, és állami vagyon elrablása egyrészt már megtörtént a Horn érában, és előtte; másrészt talán nem volt szükség az ilyen elterelésekre.

Oztán, elérkezett ez a 2006-07-es év. Évek. A terror a tetőfokára hágott, a moszlimok/fasiszták a spejzban voltak. A legnagyobb gondolkodó, a főguru például 2006. március 15-én kénytelen volt mesterlövészeket felküldeni a tetőkre, és gyermek testőrökkel (speciálisan képzett törpenindzsák) kellett, hogy körülvegye magát, az értetlen néptömegek, meg a kóborkutyák ugyanis minden bizonnyal rátámadtak volna Széchenyi reinkarnációjára. Meg is feszítették volna talán, mer' nem értik meg, hogy a javukat akarja. Az ostobák, beléjök kell verni, oszt jóvan. Ha megdöglesz is, jobb lesz neked.

Mi történt később? A csonka emlékezetű (Barátok közt epizódjait viszont fejben tartó) magyar nép még emlékezhet, hogy ebben az évben szeptember 19-én felgyulladt a Reichstag Tv székháza. Kik is voltak azok a csukjás arcok, akiknek nagy részét még ma sem fogták/ítélték el? Akik közül nem egyet ismertek a rendfenntartók (?), egyrészt a focimeccsekről (pontosabban a menetrendszerű verekedésekről), másrészt a saját köreikből, nem egy beszámoló érkezett az átöltözködő, álruhába bújt provokátorról. De felejtsük el, hogy ki pénzelte ezt a bandát, felejtsük el, hogy nem vetették be a szomszéd utcában várakozó egységet, meg hogy kinek az érdekében állt azt sugallni, hogy veszély van, mink majd biztosítjuk a rendet. Emlékezzünk még meg a terrorveszély miatt elhalasztott Fidesz gyűlésre, emlékezzünk meg a Csendőrpalota elleni támadásra. Rálűttek AK-47-essel, a Legnagyobb gondolkodó is megrémült: hát ez nagyobbat szól, mint a davajgitár, pedig az is egy szépség. Talán túlzásba visszük? Áh, dehogy. Jobb félni (vagy félelmet kelteni), mint lemondani.

So, my dear friends. Minden meg volt alapozva. A bölcső kész volt, félelemből ácsolva. A gyermek pedig megszületett, mondhatni szűzies módon: apja a  NBH volna, a mennyei angyal meg a Kórmányzati Jósda. Ha a gyanakvást fenntartjuk magunkban, és már miért is ne, akkor nem tévedhetünk nagyot.

Mivel kezdődött mindez? Valamikor, réges régen, egy Nemigazországban bizonyos Molotov elvtársról elnevezett benzines palackot hajítottak Ecsődi László és párttársa, az 56-os "halálraítélt" Mécs Imre (pfff) házára. Ez még csak szánypróbálgatás volt, az eső elmosta a lángokat, hát rájuk fért még a gyakorlás: a múlt héten, Kóka János, ex-miniszter Normafőn épülő luxus villáján igyekeztek csiszolni a tudásukat: a milliárdos vagyont "összepályázó" liberÁLLis politikus palotájában nagyobb kár nem keletkezett, a
benzines palackok okozta tüzet a biztonsági őr eloltotta. Személyi sérülés sem történt.

Nem így Csintalan Sándor esetében: a HírTV műsorvezetőjét, a volt MSZ(m)P alelnököt, a saját lakásának garázsában verték össze a brutális támadói. A súlyos fejsérüléseket szenvedett sajtómunkás ugyanakkor kijelentette, nem rablótámadsáról van szó, amit pár nappal később meg is erősített a MNyNFH: képeket mutattak be a kulcsáról, amit a helyszínről emeltek el. Egyes hírportálok máris összefüggést véltek felfedezni a kulcs héber nyelvű felirata, és Csintalan Simon Peresz iránti elfogultsága közt: mindazonáltal, azt is leközölték a Kurucok, hogy Sándor fiacskája Izráel földjén tanul. Nem lehet, hogy csak ajándékba kapta a kulcstartót? Persze ez nagyon naiv elgondolás, és csúsztatás, mégis lehetséges, és talán nincs köze a műsorvezető vállalkozásaihoz.

A Felszabadító Hadsereg legutolsó akciója a minap történt, Hiller Pista ablakán méltóztattak belőni, a rendőrségi szakértő szerint éles lövedékkel. Volt is ijedelem. Mondjuk én is megijedtem volna...

Ismerős a dolog? Mintha már lövöldöztek volna valakik, persze a tettesek nem kerültek elő. Nem is fognak. Ez egy jól kidolgozott megfélelmítési akció, egy mesterséges szervezet, akárcsak a Testvériség és Goldstein (lásd 1984). Az ilyen szervezetek jogalapot, és társadalmi támogatást biztosítanak a szólás- , gyülekezési szabadság megkurtítátására, a rendőrállami törvények foganatosítására. A Nemzetbiztonság, a régi hálózat működik, amit az előző rendszerből örököltek (no Kádárt nem, ő már nem kell, csak a lé, meg a kapcsolatai). Moszkvában tanulták ki a megtévesztés csínját, bínját. "Érted? Érted!" Megvédenek minket magunktól. Holott, inkább Tőlük kéne megvédeni magunkat. Nem lennék meglepve, ha a következő választásokkor, Debreczeni József x. könyvében arról mesélne nagyböszkén Balegyenes Ferenc, hogy hogyan főzte ki a magyarok nyilait, és milyen hatást értek el vele: összerántották az elbizonytalanodott prolikat, akik a sátáni Orbántól és a fasisztáktól való félelmükben a kormány szoknyája mögé menekülnek, ugyan védjék már meg őket, vegyék el mindenüket, de csak a Nyilasokat ne! Védelmi pénzként tekinthetünk a megelmelt adókra, de valamit valamiért. Egyébként, lehet hogy tévedek:  az Al-Quaida második embere sajtótájékoztatót kíván tartani.Lehet, hogy szóbakerül a büszeségünk is...

Kinek állhat az érdekében egy ilyen szervezet fenntartása? Hirtelen, csak úgy előkerültek. Nem titokban. Ennyire nyílvánvalóan. Ha én próbálnék megszervezni mondjuk egy "kommandót", ami a cigánybűnözőktől védi meg az ártatlanokat, nem tellene sok időbe, amíg a Gepárd csoport kopogtatna az ajtómon. Elgondolkodtató, nem? Hallom már, ahogy esténként a párnába suttogják: a magyarok nyilatól ments meg Feri minket!

Remélem, a fentebb vázolt változat felel meg a valóságnak. Nem tudom mekkora szükség van erre, bár tény, a komcsi nem vész el, csak átalakul. Így addig nem szabadulhatunk meg tőlük, amíg, nos... de akkor nem sokban különböznénk tőlük. Mindenesetre kiérdemeltek már pár év börtönt, és 500 év kötél általi halált, de amíg etten demokratúra dübörög, az ilyen esetek csak a kormányzat, és a megélhetési rettegők  érdekeit szolgálják. Tehát, gyerekek: ésszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr36271429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyilaspuska 2007.12.25. 20:05:13

a le't a te't s l'o'ni ke'k

salamander 2007.12.26. 09:33:04

Ezek a rohadék komcsi disznók nem változnak. Kétnyelvűek... lövöldöznek s közben még mindig Hitler fasisztáit hánytorgatják fel... Jó volna ha végre a (fő)bűnösök meglakolnának.
Címkék: politika hazugság terror gondolatok böszmeség nbh titkos magyarok nyilai
süti beállítások módosítása