Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Megelőző csapás

2008.06.06. 10:01 | Prophet | 2 komment

Hatás, ellenhatás. Ha fejszével támadsz egy tanárra, Pápuán könnyen a fán végezheted. Szorul a hurok!

A minap olvastam, hogy a messzi, primitívnek tartott pápuák megodást találtak egy nálunk egyre égetőbb problémára. Fellógatták a falu tanárát megtámadó őrültet, majd fotózkodtak vele. Szimpatikus eljárás, rögtön ítélő bíróság, még golyó sem kell. Ott helyben egyesült a három hatalmi ág, rendőrség, bíróság, meg ítéletvégrehajtás. No nem kívánom én se, de ahogy visszaemlékszem a közelmúlt eseményeire (Olaszliszka természetesen, Józsefváros, Kecskemét, Nógrád megye, csak hogy párat említsek), irigylem őket. És nem diákcsínyekről beszélek, a közösség elleni támadásról.

Amúgy ez csak egy jó példa. Nem csak a tanárok támadóit lehetne így védeni. Az aluljárók plafonjába is be lehetne fúrni pár vaskarikát... álmok, édes álmok.

Talán elfogult vagyok?

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr43506046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Wilbur Swain 2008.06.08. 21:11:54

persze, hogy az vagy
de mivel én is, ezért egyetértek

Julis 2008.06.11. 08:15:38

(először még félálomban azt olvastam, hogy magukat a tanárokat kéne felkötni.... első reflex: a tanszékvezető úr...
hétfőn 11-től vele lesz az 1. órám jövőre :DD)
Címkék: hír megoldás akasztás tanárverés pápua renitensek
süti beállítások módosítása