Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Egy délután a Broadwayn

2008.04.11. 00:46 | Prophet | Szólj hozzá!

Teljesen vétlen vagyok az alábbi elkövetésében, megszállt az ihlet, aztán csak írtam, és írtam. Egész hosszú lett, elfelejteni meg nem akarom. Úgyhogy föltelepítjük az internetre. A forrása az eszmefuttatásnak itt megtekinthető. Utólag méginkább meggyőztem magam, hogy szamting iz rotten in de sztét ov hangeri: miért pont péntekre szervezték a tüntetést? Szombaton egy antifasziszta sem lenne ott, kedvükre mulathatnának!

Sajnos én nem leszek ott, pedig vinném egy barátomat is, T-72 kódnéven fut. Szívesen ütköznék a srácokkal a Bordway környékén. Nem kell tőle félni, lehet hogy hangos, és szaglik, de attól még békés. Csak ha a lábadra áll, beszarsz. Szóval nem leszünk ott, mert nagy az étvágya: benyelné az összes stratégiai diesel készletet. A pálinka meg elfogyott. Pedig jó lenne vegyülni, "összehozni" antifasisztát a jobboldalival.

Vagy akár színpadra is állíthatnánk, szeretjük a tragikomédiát. Bizonyos Tomcat lenne benne a bohóc, bár nem a shakespeare-i értelemben. Ugyanakkor lehet, hogy Tamás egy pillangó? Valamikor az ősidőben, még bábként (vagy hernyó? inkább az) egész másként vélekedett, bölcselkedett pl 56-ról (lehet, hogy hosszú haja és gyapjú sálja is volt), és számtalan egyéb dologról, most pedig a megfellebezhetetlen, és tévedhetetlen vezér alakját öltötte magára (no sál, no haj). Persze lehetne egy újkori Pál is, de nem erről van szó úgy vélem. Ki a fasznak jó ez? Neki, mutogathatja magát a TV-ben? A boltnak? Jobban megy? Mert ezek a megmozdulások úgy kellenek a megélhetési rettegőknek (Szanyi, Kende, MAZSIHIZS, Demszkyék), mint egy falat kenyér. Páros lábbal csúsztak be, hátulról: antiszemita-kártya. Majd a nyugdíjasotthonokban, csepelen, az rtl kékes bársonya előtt elkezdenek újra támogatót keresni az eddig (hál... Istennek(?) ) bizonytalankodó szocik. Kíváncsian várom, mi lesz belőle, ha kibontja a szárnyait.

Így tényleg össze lehet rázni a tábort! Mint az NBH-s felmenőkkel rendelkező vadászat szűz istennője, Diána. Jó, hogy nincs egy tábla a nyakában: ez a fasiszta, nézzék, szemüveg sem kell. Persze nem maga írta ki oda, elég ha rásütik, és már megvan a téma: kit érdekel, hogy összeomlik az ország, hogy szétlopják az országot, Mangalica a hátralévő idejében még kijátsza a haveroknak a kórházakat, vagy az adócsaló Kabai a sitten is keresztapa. A jó üzleti érzékkel megáldott villamos gururól ne is beszéljünk.

Ha értelmes emberként tekintünk rá, talán neki is eszébe jut az ilyesmi. De nem zárhatjuk ki, hogy a póló bolton kívűl máshonnan is van bevétele. Persze, ez is az ismert "bolsevik" módszerek közé tartozik, a befeketítés, és a kussolás, amit elvárunk az esetében egyenlő lenne az öngyilkossággal, de mégis: élek a gyanúperrel, hogy a provokatőrök köztünk vannak, és aki ténylegesen mernek tenni valamit, hogy végre a Földközi-tengerbe, vagy Moszkváig kergesse ezeket a disznókat, talán rossz embereket követnek. Necces. Parasztvakítás.

Kicsit hosszúra sikeredett. Időközben fele el is tűnt.

Egy tanács esetleg. Vagy találóskérdés: hogy ölsz meg egy tucat zsidót anélkül, hogy hozzájuk érnél? Közéjük dobsz egy marék aprót, és nézed ahogy letapossák egymást! :-D Hajrá...

Ennyit ér az egész majomkodás egy szép pénteki napon. De legalább lesz izgalmas címlap a Népszavában, meg szörnyülködhet a baloldali értelmiség.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr64420672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: politika tüntetés tomcat böszmeség antifasiszta ellentüntetés pillangó jobboldali
süti beállítások módosítása