Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

Egy Taigetosz negatív nap

2008.03.10. 18:49 | Prophet | Szólj hozzá!

Március 9 után, 10. Sunny Monday! Kettőezer-nyolc.

Lefekdütem a minap, akkor még február volt. Ma meg, amikor a Margit templomban a holtig tanuló jópap az egy órát húzza, már március 10-e van. A kettő közti hosszú éjszaka csak történelem, még meg sem érdemelte, hogy említésre kerüljön. Valójában győzött ez enerváltság, de ma azt mondtam, nem. Fizettem ezért az életért, 21 éve, azzal hogy majd 90 akárhány év múlva lépek, szóval ki kéne tölteni az űrt, a pornó mellett legyen valami érdekes is a neten. Igaz, ez csak most fogalmazódott meg, de hadd szárnyaljak mán.

Valamikor 13 óra környékén felpattantak a pillák, futottam volna, hogy beérjek 10 órára, de nem értem el az időutazáshoz elegendő sebességet, pedig busszal menjek. Csak 2-re értem be. De nagyon nem bántam meg, jó megérzés alapján aludtam eddig... Közben hét ágra sütött a Nap, forróságtól reszketett a lég. Se paraszt, se nem cigány véglénnyel nem futottam össze, ez se rontotta az összképet, és már túl voltam a nap felén, egész jó az arány!

Két órát végig... ültem, hazafelé folytatódott a jószerencse (gyorshalál), rámköszönt egy csaj, kár hogy tejfogai voltak, és kitámasztós biciglije. De elköteleződés kérdése.

Amúgy nyertek az igenek, Feri már szedi a cókmókját, egzotikus helyre költözik, vagy egy baldachinos koporsóba, netán egy 5x5-ös vasráccsal biztosított cellába. Kár, hogy mostnanra elpilledtem. Már alig voltam ideges a Provident reklámjától, ami azt hirdette, hogy te büdös, csóró prosztó, vegyél fel hitelt Húsvétra, kurva kölykeid szeressenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8374753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: napló mai nap
süti beállítások módosítása