Nemigazország

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Itt az is megtörténhet, ami máshol nem, és meg is történik. Az ellentettje méginkább. A túlélés kérdéses, majd töröm az utat. Gondolkodok, elmélkedek, (s)írdogálok. Ezé van ez itt...

A vonat nem vár...

..az írás megmarad

Közhelyeim

A Frizbi visszavág

2008.02.03. 23:45 | Prophet | 1 komment

Gyakorlatilag egyszer frizbiztem életemben, ott be is fejeztem. Történt ugyanis, hogy egy nyereményjáték keretében visszaküldtünk néhány vonalkódott, ezért cserébe a Biopon megajándékozott egy fröccsöntött műanyag frizbivel. Ki kellett próbálni, legalkalmasabb helynek a mező ígérkezett, ahol a füvek, fák, mókusok, nyulak, meg az összes szavannai ragadozó tanúja lehetett a vereségemnek: a korong az első dobásnál már úgy orrnyergen talált, hogy egy életre, vagy legalábbis évekre elment a kedvem a hajigálástól.

Fekete Pákó is így lehet mostanában a médiával, egyszer kell pofára esni, megtörtént, és "most" a Frizbi is orrnyergen találta (nem akanék kitérni arram hogy nem volt nehéz eltalálni azt).

Az egyik blogból értesültem róla, hogy a rendkívűl színvonalas magyar ATV egyik idegtépő talkshow-jában (a bizonyos Esti Frizbi) Tánczos Gáborral lesz egy mélyinterjú, amit a média egyik fenegyereke, Hajdú Péter vezet majd. Ő volt az aki M. Péter, D209 fedőnevű államfériú lányával ápolt szorosabb kapcsolatot, és a Közszolgálati Televízión  Névsort (?) is jegyezte. Onnan költözni kellett, ATV-n megállapodott, és ha nem akadok rá a tippre, máig egy nézővel kevesebben követnék figyelemmel ripacskodását. Miután érdekelt Tánczos története, és megvan a magam véleménye a rendőrségnek nevezett erőszakszervezetről, valamint a bíróságnak csúfolt kirakatintézményről, kíváncsian foglaltam helyet a karoszékben. Az interjúról most nem beszélnék, majd talán máskor.

Miután az ATV sosem tartozott a kedvenc csatornáim közé, gyorsan át is akartam kapcsolni, esetleg egy X-aktát felgönzsölíteni még az este folytán, de akkor dermedten csapott orcámba a bulvár nemespenészre emlékeztető (valójában kénes) szaga: Fekete Pákó kontra Tomcat összecsapás várható, amit állítólag napok óta promóznak. Erre aztán meggondoltam magam, kíváncsi voltam Polgár Tamásra, meg hogy mi is az igazság (na, persze, itt kiderül. Akkor inkább Scully és Mulder). Erre közölték a Kedves Nézővel, vagyis Velem, hogy F. Pákó elhagyta a stúdiót, elmenekült, futva távozott: azzal magyarázta, hogy itt van Tomcat (félt volna, hogy kiderül az igazság?) is meg még hozzátette hogy mak-mak. Az interjú nélküle folyt, megtudtuk, hogy P. Tamás újságíró, van egy rádiója is (reklámnak jó), Pákót nem kényszerítette senki, magától mondta ezeket a dolgokat. Aztán egyszercsak a nigériai párduc (tudom ott ritkán fordul elő a párduc, de ez egy olyan szófordulatnak nevezett retoriai izé) visszatért, dúlt, fúlt, a "törvény" eszközeit, vasökleit is magával hozta, három egyenruhást, meg 2 civilt. Egy kutyát is hozhattak volna, hogy az értelmiség, meg a szakmaiság legalább képviselje magát ebben a díszes társaságban. Előadta az (n)agyhalált, hogy őt erőszakkal akarták ott tartani, és megkergették. Hogy azzal hitegették, ez egy 4szemközi beszélgetés lesz, amiért persze pénzt kap. Mint kiderült, ez azt jelenti magyarul, hogy a fotósok utánnamentek lefényképezni (legalábbis a kergetés), és hogy csak marasztalni próbálták. Arról pedig tudnia kellett őfelségének, hogy hova és miért megy. Valami bűzlik. Valaki hazudik. Vagy valakik: valaki kicsit, más nagyobbat...

Erről szólt a vasárnap estém. Jó program, dicsekszem is majd vele.

Ez a Pákó, ez a Pákó... mi lesz, ha letiltja az összes TV? Visszamegy Nigériába katonának? Esetleg felveszi a harcot a zsidók ellen, és betyárnak áll, az olajat meg a gyémántot a szegínyeknek adja?

U.I.: Azért nézek ilyen műsorokat, mert jobb megismerni az érem másik oldalát, vajójában azt mondanám az ellenség gondolkodásmódját. Bár Pákónál ebbe megizzadtam...

A bejegyzés trackback címe:

https://nemigazorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr66323923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rembrant · http://www.zavodjenje.com/ 2008.02.06. 00:00:03

pákó hazudik, egyszerű a képlet.

rájött, hogy a bombagyáros intervút azért mégsem kellett volna mondania.

gondolom nem azért mert hirtelen megszerette a bűnöző cigány társadalma t:)

Címkék: atv pákó mocsok tomcat böszmeség hajdu peter fekete pako bulvar esti frizbi menekules hazugsag
süti beállítások módosítása